Når du ikke skal bruke brødform er det viktig å få satt deigen skikkelig. Med form er prosessen litt enklere. Det viktigste når du skal steke brød i en gryte er at gryten er forvarmet.
Når du ikke skal bruke brødform er det viktig å få satt deigen skikkelig. Stegene ser du i videoen til høyre.
Med form er prosessen litt enklere her ser du hvordan.
Det viktigste når du skal steke brød i en gryte er at gryten er forvarmet. Sett inn gryten når du varmer opp ovnen og ta den ut når du skal legge i deigen så blir ikke gryten ødelagt.
Med Norgesmøllenes brødmikser kan hvem som helst lage hjemmebakt brød med deilig smak – raskt og enkelt. Perfekt for nybegynnere og de på farten. Norgesmøllene Bakemiks er ferdig blandet, du trenger kun å tilsette gjær og vann.
Start din bakeopplevelse med Fullkornsbrød, Havrebrød, Solsikkebrød eller Kornbrød. grovbrød kan være litt utfordrende, men med noen enkle tips kan du oppnå et godt resultat.
Opplev norsk havre og solsikkekjerner i en smakfull kombinasjon som gir en rund, nøtteaktig smak til ditt brød.
Tørket surdeig og havre malt og røstet på vår mølle i Skien. Det sikrer deg en rund og nøtteaktig smak på ditt hjemmebakte brød!
Nøye utvalgte ingredienser. Tørket surdeig for luftighet. Mørk malt av spiret, tørket bygg. Nyt et hjemmebakt brød med masse smak!
Denne brødmiksen med surdeig og malt gir luftighet og rund, søtlig smak til ditt hjemmebakte brød! Prøv vår groveste variant med full brødskala.
Fullkorn er hele kornet både med skall, kjerne og kime, mens fiber er et næringsstoff som finnes i skallet på kornet. Fullkorn er derfor en kilde til fiber.